Hozzávalók:
- 2 csomag natúr Győri Édes zabfalatok (2x215g)
- 100g margarin -ami helyettesíthető kókuszzsírral
- 750g túró -ami lehet zsírszegény is
- 150g tejföl -ami szintén lehet zsírszegény is
- cukor ízlés szerint -ami helyettesíthető nyírfacukorral
- vanília
- 1 citrom reszelt héja
- sárgabarack
Elkészítés:
Először a kekszalapot készítem el, úgy, hogy morzsásra töröm/darálom a kekszet, majd hozzáadom a puha kókuszzsírt és összedolgozom. (Ilyenkor leginkább a nedves homokhoz hasonlít az állaga.) Ezután egy tortaformába öntöm, jól lenyomkodom, hogy tésztává álljon össze és a hűtőbe rakom pihenni. A túrókrémhez csak összekeverem az összes hozzávalót majd a legvégén hozzáadom a felkockázott sárgabarackot is. A krémet ezután a formába öntöm, elegyengetem a tetejét és egy éjszakára a hűtőbe teszem, hogy megdermedjen.
Puszi, Dóri
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése